Rakodástechnika

Rámpakiegyenlítők

Az egyszerű megoldás gyors rakodás esetén

A telepített rámpakiegyenlítők a szállítási logisztikában a gyors be- és kirakodáshoz nélkülözhetetlenek. Kiegyenlítik a magasságkülönbségeket a rámpa és a tehergépkocsi rakfelülete között. Teljesen mindegy, hogy mélyfekvésű Jumbo-ról vagy magas rakfelületű konténerszállító trélerről van szó. A stabil acélszerkezet az összes rakodási szituációhoz alkalmas.
A Hörmann rámpakiegyenlítőknek két rendszere van:

HLS-2 billenőlapos-rámpakiegyenlítő, szériában 405 mm hosszú, egyedi kívánságra max. 480 mm hosszban szállítható billenőlappal
HTL-2 teleszkópozó rámpakiegyenlítő, 500 vagy 1000 mm hosszú előtolónyelvvel

 

Kaputömítések

A Hörmann kaputömítések minőségi védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben, valamint megakadályozzák a huzathatást, ezáltal őrzik a személyzet egészségét, és csökkentik az energiaköltségeket.

A Hörmann rámpakiegyenlítők igény és igénybevétel szerint különböző kaputömítésekkel lehetnek felszerelve:

  • A DSE kaputömítés egy robosztus és kedvezőárú megoldás, ahol az elülsőés a hátulsó keret rugalmas módon van egymáshoz kapcsolva.

 

  • A DTS kaputömítés nagy terhelésnek kitett helyekre való. Ez szállítható rámpa- vagy áthajtóutas-modell kivitelben, vezető- vagy ollókaros, illetve akár merev kialakítással is.

 

  • A DAS-3 légpárnás kaputömítés egy felfújható változat, mely klimatizált csarnokok és hőmérsékletfüggőáruk rakodása során garantálja a tökéletes alakzárást.

A párnás kaputömítésekret a speciális helyzetekre tervezeték. Ezek habanyaggal töltött, és kiegészítő légkamrákkal ellátott párnák szintén a körbetömítettséget szolgálják. Igen sokféle kivitelben gyárthatók.

Letölthető dokumentumok

Visszahívás kérése

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét illetve telefonszámát, úgy munkatársunk 24 órán belül visszahívja Önt.

Termékek

Hírlevél

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Értékelés

Kérem, szánjon ránk 5 percet és tiszteljen meg bennünket véleményével, hogy még magasabb színvonalon nyújthassuk szolgáltatásainkat és hogy leendő ügyfeleink tájékozódni tudjanak a RÉV-KAPU KFT.-ről az Önök - meglévő ügyfeleink - véleményei alapján.

A bemutatóterem megjelenése

(külső-belső színvonal, termékválaszték)
(32/4.84)

Az értékesítők felkészültsége

(hozzá értés, segítő készség)
(33/4.91)

A kiszolgálás színvonala

(mennyire volt elégedett)
(32/4.94)

Ügyintézés

(gyorsasága, pontossága, menete)
(34/4.85)

A termék telepítése, szerelése átadása

(kellő mennyiségű információt kapott-e, érthetően adták-e át)
(34/5.00)

Szerviz tevékenység

(mennyire volt elégedett)
(26/4.85)

Márkák